Політика конфіденційності

Короткий Виклад

Нижче коротко викладені деякі основні положення нашої Політики конфіденційності (Privacy Policy). Цей короткий виклад наданий Вам лише для довідки та не є частиною Політики конфіденційності.

В GetСontact ми уважно прислухаємось до наших користувачів та маємо намір захищати принципи конфіденційності та законного використання, що лежать в основі наших цінностей, згідно з якими ми пропонуємо прозорий та безпечний сервіс. Ми прагнемо, щоб Ви були впевнені, що Ваші персональні дані знаходяться у безпеці та надійно зберігаються нами.

Ця Політика конфіденційності пояснює наступне:

  • як ми збираємо Ваші персональні дані;
  • які персональні дані ми збираємо;
  • як ми використовуємо Ваші персональні дані;
  • кому ми поширюємо Ваші персональні дані; та
  • Ваші права та варіанти дій щодо Ваших персональних даних.

Політика конфіденційності

Останні зміни внесені: 7 серпня 2018 року

1. Хто ми?

Коли ми зазначаємо "GetContact", "наш," "ми," або "нас", ми маємо на увазі компанію GetContact LLP із зареєстрованим офісом за адресою: 86 Джермін Стріт, SW1Y 6AW, Лондон (86 Jermyn Street, SW1Y 6AW, London) – володільця Ваших персональних даних. Дана Політика конфіденційності ("Політика конфіденційності") застосовується до всіх наших додатків, сервісів, послуг, ігор, функцій, програмного забезпечення та веб-сайту (надалі разом "Сервіси"), якщо не вказано інше.

Дана Політика конфіденційності пояснює, як ми будемо використовувати Ваші персональні дані, а також заходи, яких ми вживаємо для забезпечення безпечного та конфіденційного зберігання Ваших персональних даних. Даний документ необхідно розглядати разом з нашими Умовами надання Сервісів.

2. Як ми збираємо Ваші персональні дані?

Після отримання від Вас чіткої та стверджувальної згоди, ми можемо отримувати та надалі використовувати Ваші персональні дані через наші веб-сайти, мобільні додатки та інші подібні пристрої, канали або додатки, які управляються компанією GetСontact або від її імені.

3. Які персональні дані ми збираємо?

Ми збираємо Ваші персональні дані, якщо Ви надаєте їх нам під час реєстрації у наших Сервісах та/або для їх використання, наприклад, ми можемо отримати Ваше ім'я, номер телефону та адресу електронної пошти.

Зверніть увагу, що Ви несете відповідальність за перевірку та забезпечення того, щоб уся інформація, контент, матеріали або дані, які Ви нам надаєте, були правильними, повними, точними та не вводили в оману.

Інформація, яку Ви можете надати добровільно

Під час використання певної частини наших Сервісів Вас можуть попросити надати персональні дані добровільно. Наприклад, ми попросимо надати певну інформацію для того, щоб Ви могли створити у нас обліковий запис, розпочати користування Сервісами, підписатися на наші маркетингові розсилки та/або надсилати нам запити, зокрема:

  • Контактну інформацію та інформацію для кореспонденції (таку як ім'я та електронна адреса);
  • Ім'я користувача та пароль;
  • Інформацію про профіль (таку як фото профілю та біографію); та
  • Інші дані, які ви вирішите нам надати (такі як дані для ідентифікації втраченого облікового запису).

В момент, коли ми попросимо Вас надати персональні дані, ми пояснимо Вам, які Ваші персональні дані ми просимо надати та у зв'язку з чим.

Ви також можете вирішити надати нам інформацію у зв'язку з Вашою взаємодією з нашими Сервісами. Наприклад, за допомогою наших функцій позначення Ви можете позначити телефонний номер як спам, або поділитися з нами іншою інформацією з профілю, яку потрібно зібрати та перевірити в нашому пошуковому довіднику, для цілей оптимізації наших Сервісів та запобігання потенційному шахрайству або небажаному спаму для активних користувачів співтовариства GetContact.

Якщо Ви отримуєте наші Сервіси за допомогою Google Play або Apple App Store, ми будемо використовувати лише дозволену та загальнодоступну інформацію для оптимізації наших Сервісів.

Ми не публікуємо та не розкриваємо контакти та персональні дані, які не перебувають у загальному доступі, без чіткої та стверджувальної згоди на це.

Коли Ви отримуєте наші Сервіси з інших джерел, ніж Google Play або Apple App Store, Ви можете вирішити поділитися з нами контактною інформацією, такою як імена та номери, які містяться у Вашій адресній книзі. Проте, ми не завантажуємо Вашу адресну книгу, щоб вона стала загальнодоступною або по ній можна було проводити пошук.

Інформація, яку ми можемо збирати автоматично

Коли Ви користуєтеся нашими Сервісами, ми також можемо автоматично збирати дані від Вас та/або з Вашого пристрою, які можуть вважатися персональними даними відповідно до застосовного законодавства про захист персональних даних, наприклад:

  • Інформацію та аналітичні дані про використання Вами наших Сервісів;
  • Вашу IP адресу та ідентифікатори мобільного пристрою (такі як ідентифікатор Вашого пристрою, рекламні ідентифікатори, МАС-Адресу, код IMEI);
  • Дані про Ваш пристрій, такі як найменування пристрою та операційна система, тип браузера та мова;
  • Дані, які ми збираємо за допомогою файлів cookies та подібних технологій;
  • Загальне географічне місцезнаходження на підставі Вашої IP адреси;
  • Дані про точне місцезнаходження (GPS, за умови надання Вами однозначної згоди); та
  • Дані про використання Вами наших Сервісів, такі як взаємодія додатків та показники використання.

Рекламні ідентифікатори означають Ідентифікатор Apple для рекламодавців (Apple Identifier for Advertisers) ("IDFA") на пристроях Apple та Рекламний ідентифікатор Google (Google Advertising Identity) ("GAID"). Це унікальні ідентифікатори для мобільного пристрою, які використовують рекламодавці для персоналізованої реклами. Вони використовуються у всіх додатках і таким чином дозволяють здійснювати відслідковування між додатками. На пристроях Apple Ви можете відмовитися від даної функції, обравши опцію "обмежити відстеження реклами" ("limit ad tracking") у налаштуваннях конфіденційності. На пристроях Google Android Ви можете відмовитися від даної опції, обравши опцію "Обмежити показ персоналізованої реклами" (Opt-out of interest based ads). Ці відомості надаються Вам лише для довідки. Ми не контролюємо умови використання рекламних ідентифікаторів; для більш детальної інформації щодо рекламних ідентифікаторів на Apple та Google Android, будь ласка, звертайтеся до їх відповідних політик.

Рекламні ідентифікатори є непостійними, неособистими ідентифікаторами, які асоціюються виключно з Вашим пристроєм. Подібні технології включають пікселі відслідковування (tracking pixels) в рекламі. Ці технології дозволяють компаніям (включаючи продавців та рекламодавців) розпізнавати Ваш пристрій, коли Ви використовуєте веб-сайти та додатки.

До даних про Ваш пристрій відноситься інформація про тип Вашого пристрою, модель пристрою, виробника пристрою, операційну систему пристрою та його мову або інші технічні дані, такі як розмір екрана або процесор, або комбінація таких даних, доступна розробнику з пристрою для перевірки сумісності пристрою з певним додатком.

Частина цієї інформації може бути зібрана з використанням файлів cookies та/або подібних технологій (таких як "SDKs" або комплектів розробника програмного забезпечення), як пояснюється нижче.

Інформація, яку ми можемо отримати зі сторонніх джерел

Ми можемо отримати Ваші персональні дані зі сторонніх джерел. Наприклад, якщо Ви натиснули на значок реклами, щоб перейти до одного з наших Сервісів, нам може бути надана інформація про те, з якої рекламної мережі та через яку рекламну кампанію було здійснене завантаження.

Ви можете обрати підключитися до наших Сервісів через Ваш обліковий запис у соціальній мережі. Яку саме інформацію ми отримаємо від Вашої соціальної мережі та потім оброблятимемо буде залежати від Ваших налаштувань конфіденційності в соціальній мережі, та така інформація зазвичай буде включати базову загальнодоступну інформацію Вашого профілю, таку як:

  • Ваше ім'я користувача;
  • Фотографія профілю;
  • вікова група; та
  • стать

Дані, які ми можемо отримати від наших партнерів, можуть включати:

  • Дані, які ми отримуємо у випадку поєднання Вами інструментів третіх осіб (таких як Facebook, Apple або Google) із нашими Сервісами;
  • Демографічні дані (наприклад, для визначення місцезнаходження Вашої IР-адреси);
  • Дані для боротьби з шахрайством (таким як клік-фрод (click fraud) у рекламі);
  • Дані від платформ, на яких працюють наші Сервіси (наприклад, для перевірки оплати); та
  • Дані для цілей реклами та аналітики з метою оптимізації Сервісів, які ми надаємо Вам.

Ми не запитуємо та не маємо намір збирати будь-яку інформацію, що відноситься до спеціальних або чутливих категорій персональних даних, таку як будь-яку інформацію про здоров'я, расу, релігію, політичні думки, сексуальні переваги або орієнтацію.

4. Як ми використовуємо Ваші персональні дані?

За умови попереднього отримання Вашої згоди, ми можемо використовувати Вашу персональну інформацію наступним чином:

 1. для надання Вам доступу і можливості користуватися Сервісами. Наприклад:

  • Для створення облікових записів користувачів та профілів;
  • Для ідентифікації та перевірки спаму або ідентифікаторів небажаних абонентів;
  • Для надання Вам коректних версій наших додатків; та
  • Для направлення Вам повідомлень, пов'язаних із послугами, включаючи підтвердження, технічні повідомлення, поновлення, попередження системи безпеки, повідомлення служби підтримки або адміністративні повідомлення.

Більш детально, ми можемо використовувати Ваші персональні дані для активування нашої функції ідентифікації та перевірки дзвінків у додатку, що дозволяє перевіряти невідомі номери та інші дані в журналах дзвінків або повідомлень, включаючи ідентифікацію імен або тегів, пов'язаних із певним номером у вхідних або вихідних дзвінках на Вашому пристрої. Ця функція може розкривати лише персональні дані, пов'язані з номером, якщо цей номер вже доступний для пошуку в загальнодоступній базі даних, та використання номеру прямо не заборонено його власником, або номер був пов'язаний з користувачем GetContact, який погодився з тим, що його номер та інформація з профілю будуть доступні для пошуку і для публікації як частина каталогу GetContact.

 2. для персоналізації та покращення наших Сервісів. Наприклад, для:

  • Надання відповіді на Ваші запити в службу підтримки клієнтів;
  • Одержання повідомлень про помилки та будь-які проблеми, з якими Ви / Ваш пристрій зіткнулися при використанні наших Сервісів, щоб дозволити нам виправити помилки та проблеми функціональної сумісності;
  • Виявлення та запобігання незаконній діяльності;
  • Відслідковування встановлення додатка, з метою оцінки ефективності наших маркетингових кампаній;
  • Проведення вибіркових оглядів відгуків користувачів;
  • Запам'ятовування Вас на наступний раз, коли Ви відвідуватимете один з наших Сервісів; та
  • Повідомлення Вас про рекламні акції, винагороди, майбутні події, а також інші новини про продукти та послуги, які ми пропонуємо.

Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для надання Вам інформації щодо Вашої взаємодії з нашими послугами, в тому числі про діяльність будь-яких контактів, які Ви можете мати спільно, безпосередньо або опосередковано, з іншими користувачами наших Сервісів, для надання повідомлень, пов'язаних з відвідуванням профілю чи пошуком у каталозі через нашу функцію "GetContacted".

 3. щоб зв'язуватися з Вами з деяких або всіх наступних питань:

  • Надання Вам пропозицій та нагород у додатку на основі Вашої взаємодії з нашими Сервісами;
  • Надання Вам відповідної цільової реклами; та
  • Направлення Вам маркетингових повідомлень та/або інформаційних бюлетенів, якщо Ви підписалися на них, про винагороди та рекламні акції.

 4. для проведення досліджень, таких як аналіз ринкових трендів та категорій клієнтів

 5. для дотримання юридичних зобов'язань, включаючи запобігання та/або виявлення випадків шахрайства або забезпечення розкриття даних компетентним органам, якщо цього вимагає застосовне законодавство.

Коли Ви користуєтеся нашими Сервісами, Ви можете заборонити використання Ваших персональних даних для маркетингових цілей. Якщо Ви надали на це згоду, Ви зможете відкликати Вашу згоду будь-коли та без будь-яких витрат, відмовившись від наших Сервісів тут.

5. Чому ми обробляємо Ваші персональні дані?

Ми будемо збирати та використовувати Ваші персональні дані (як це описано в розділі 4) лише відповідно до застосовного законодавства про захист персональних даних. Підставами для здійснення нами обробки Ваших персональних даних є:

1. Згода – Коли це необхідно, ми будемо збирати та обробляти Ваші персональні дані лише якщо Ви надали нам свою чітку та стверджувальну згоду на це.

2. Законні інтереси - Ми можемо використовувати та обробляти деякі Ваші персональні дані, якщо у нас є на це законні ділові підстави. У європейських законах про конфіденційність є поняття "законні інтереси" що є підставою для правомірної обробки Ваших персональних даних. Законними інтересами для обробки нами Ваших персональних даних є надання Вам можливості здійснювати Вами доступ до наших Сервісів та їх використання, зв'язок з Вами щодо наших Сервісів, покращення наших Сервісів.

6. Кому ми поширюємо Ваші персональні дані?

Коли Ви використовуєте будь-які наші Сервіси, ми можемо поширювати Ваші персональні дані наступним особам:

a. Компаніям нашої групи, стороннім постачальникам послуг і партнерам, які надають нам послуги з обробки даних (розпорядникам персональних даних), включаючи тих, які знаходяться за межами Вашої території. Наприклад, щоб підтримувати надання, забезпечити функціональність або сприяти поліпшенню безпеки наших Сервісів, або особам, які іншим чином обробляють персональні дані з метою, описаною у цій Політиці конфіденційності, або яка повідомлена Вам при зборі Вашої персональної інформації.

b. Будь-якому компетентному правоохоронному органу, контролюючому, урядовому органу влади, суду або іншій третій особі, якщо на нашу думку поширення є необхідним згідно застосовного законодавства.

c. Будь-якій іншій особі на підставі Вашої згоди на розкриття даних.

Таке поширення/розкриття Ваших персональних даних не вимагатиме отримання від Вас окремої згоди та направлення Вам окремого повідомлення про це.

7. Які файли печиво ми використовуємо?

Файл сookie - дуже маленький текстовий файл, який розміщується на Вашому комп'ютері або пристрої. Ми та наші партнери використовуємо файли cookies та подібні технології для надання та персоналізації наших Сервісів, аналізу використання, цілеспрямованої реклами та запобігання шахрайству. Ви можете відключити файли cookies у своєму браузері або налаштуваннях пристрою, але в такому випадку деякі частини наших Сервісів можуть функціонувати неправильно.

8. Яку рекламу ми показуємо у наших Сервісах?

Рекламні оголошення, які Ви бачите у наших Сервісах, надаються від нашого імені певними сторонніми рекламними агентствами. Жодна інформація, яка ідентифікує Вас, наприклад, Ваше ім'я, адреса, адреса електронної пошти або телефонний номер, не використовується для показу цієї реклами. Для того, щоб показати рекламне оголошення, яке, ймовірно, найбільше зацікавить Вас, ці сторонні рекламодавці можуть розмістити або розпізнати унікальний файл cookie на Вашому браузері. Цей файл cookie не збирає Вашу персональну інформацію та не пов'язаний з інформацією, за допомогою якої Вас можна ідентифікувати. Шляхом використання наших Сервісів, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies третіх осіб для зазначених цілей.

Якщо Ви бажаєте отримати більше інформації про рекламу онлайн та про доступні Вам варіанти того, як ця інформація може бути використана цими компаніями, будь ласка, прочитайте більше інформації на http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices.

9. Що ми робимо для збереження Ваших персональних даних у безпеці?

Безпека Ваших персональних даних дуже важлива для нас. Тому, коли це застосовно, ми використовуємо HTTPS щоб допомогти зберігати інформацію про Вас у безпеці. Проте, не можна гарантувати, що будь-яка передача даних через Інтернет є повністю безпечною.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб зберігати інформацію, яку Ви розкриваєте нам, у безпеці. Однак, ми не можемо гарантувати або підтвердити безпеку будь-якої інформації, яку Ви направляєте нам, і Ви робите це на Ваш власний ризик. Шляхом використання наших Сервісів Ви приймаєте невід'ємні ризики надання інформації онлайн, і Ви не будете покладати на нас відповідальність за будь-яке порушення безпеки.

10. Протягом якого часу ми зберігаємо Ваші персональну дані?

Якщо довший строк зберігання інформації не вимагається або дозволяється законом, ми зберігатимемо Ваші персональні дані лише протягом розумного строку для досягнення мети, описаної в цій Політиці конфіденційності та для наших законних ділових цілей, таких як виконання наших юридичних зобов'язань, розв'язання спорів, та примусового виконання наших договорів. Наприклад, ми видаляємо всі дані журналу викликів через (30) днів зберігання, оскільки ми використовуємо ці дані для ідентифікації та визначення потенційних ризиків спаму або випадків шахрайства.

11. Чи ми зберігаємо та/або передаємо Ваші персональні дані за межі країни Вашого проживання

Наші Сервіси мають глобальний характер та Ваші персональні дані можуть зберігатися/бути передані до та оброблятися в інших країнах, ніж та, резидентом якої Ви є. Такі країни можуть мати закони про захист даних, які відрізняються від законів Вашої країни. Ми вживаємо заходів, щоб забезпечити відповідний захист Ваших даних, як це пояснено в нашій Політиці конфіденційності. Відповідні гарантії, які можуть використовувати наші партнери, містять у собі стандартні пункти договору, затверджені Комісією ЄС і сертифіковані Програмою про захист конфіденційності (Privacy Shield), у випадку передачі даних в США.

Шляхом використання наших Сервісів Ви надаєте однозначну згоду на передачу та подальшу обробку Ваших персональних даних за кордон, як до країн ЄС так і за межі ЄС, які можуть мати інший рівень захисту персональних даних.

12. Вікове обмеження

Ми свідомо не збираємо та не просимо надавати персональні дані через пряму рекламу або цільову персоналізовану рекламу будь-яким особам молодше 18 років та свідомо не дозволяємо використовувати наші Сервіси таким особам. Якщо Вам відомо, що Ваша дитина надала нам персональну інформацію без Вашої згоди, Ви можете повідомити нас на електронну адресу: legal@getcontact.com. Якщо нам стане відомо, що ми зібрали персональні дані дітей молодше 18 років, то ми негайно вживатимемо заходів щоб видалити такі дані настільки швидко, наскільки це практично можливо.

13. Ваші права та як з нами зв'язатися

Ви маєте певні права відповідно до чинного та застосовного законодавства про захист персональних даних, включаючи право запитати копію персональних даних стосовно Вас, якими ми володіємо, якщо Ви запитаєте їх у нас у письмовій формі.

  • Право на доступ право запитати у нас копію Ваших персональних даних;
  • Право на виправлення: право на виправлення Ваших персональних даних, якщо вони є неточними або неповними;
  • Право на знищення: право пред'являти вимогу щоб ми видалили або знищили Ваші персональні дані з наших систем;
  • Право обмежити нам використання Ваших даних: право заборонити нам використовувати Ваші персональні дані або обмежити способи, якими ми можемо їх використовувати;
  • Право на перенесення даних: право вимагати, щоб ми перемістили, скопіювали або передали Ваші персональні дані;
  • Право на заперечення: право заперечувати проти використання нами Ваших персональних даних, включаючи випадки, коли ми використовуємо їх для наших законних інтересів;

Крім того, згідно статті 8 Закону України "Про захист персональних даних" Ви, як суб'єкт персональних даних, маєте наступні права, які можуть збігатися з тими, які описані вище, або відрізнятися від них:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження Ваших персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим Вами особам;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані;
  • на доступ до Ваших персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються Ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки Ваших персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення Ваших персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист Ваших персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку Ваших персональних даних до Уповноваженого Верховною Радою України з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку Ваших персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для Вас правові наслідки.

Ви можете відкликати Вашу згоду на обробку персональних даних у будь-який час та на безкоштовній основі. Відкликання може мати наслідком припинення доступу до певних або всіх Сервісів.

Щоб направити запит, скористатися кожним будь-яким з Ваших прав, наведених у даній Політиці конфіденційності та/або подати скаргу, будь ласка, зв'яжіться з нами за електронною адресою: legal@getcontact.com

14. Зміни даної Політики конфіденційності

Ми залишаємо за собою право вносити виправлення або зміни в дану Політику конфіденційності в будь-який час, і будь-які зміни будуть опубліковані в наших Сервісах. Дата нової версії з'явиться на цій сторінці. Якщо ми внесемо істотні зміни в дану політику, ми можемо також повідомити Вас про це іншими способами, наприклад, електронним повідомленням. Коли цього вимагає законодавство, ми одержимо Вашу згоду на внесення таких змін. Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якими змінами, не продовжуйте використовувати наші Сервіси.